Stor fotorygsæk med meget fleksibelt interiør system og plads til et pro-spejlreflekskamera eller kamera med batterigreb monteret, op til 8 objektiver og en 15" bærbar computer.

LOWEPRO ProTactic BP 450 AW II

1.799,00  m/Moms
( 1.439,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Lowepro ProTactic BP 450 AW II er en usædvanligt fleksibel og forbedret version i denne højtydende serie af rygsække. Den bygger videre på seriens robuste alsidighed og forstærkede ydre med et mere fleksibelt interiør og har fire adgangspunkter (top, center og begge sider) til udstyret, så du er altid parat til at kunne fange det vigtige skud.

FormShell er en let, men robust konstruktion med kompositmaterialer, der giver overlegen beskyttelse, mens All Weather AW Cover kan holde rygsækken tør under de mest hårdføre vejrforhold. Og for at gøre rygsækken mere behagelig at bære i længere perioder byder ActivZone-bagsiden på fremragende polstring og ventilation.

Et CradleFit-rum bagerst har plads til en 15" bærbar computer og det modulære system til at fæste udstyr på det ydre af tasken samt det aftagelige taljebælte, der kan bruges til andre opgaver, er blot med til at understrege denne taskes fantastiske egenskaber.

Inkluderet med tasken er en SlipLoc-taske til udstyr, vandflaskeholder, stativholder og Quick Straps-stropper.

Har plads til 1-2 professionelle spejlreflekskameraer, et med et 70-200mm f/2.8-objektiv monteret, 8 objektiver eller flash-enheder, DJI Mavic, Osmo eller 360-graders kamera. Plus en 15" bærbar computer.

Om ProTactic-serien Fotorygsække i Lowepro ProTactic-serien er bygget til krævende fotografer, der har brug for høj beskyttelse af udstyret og en transportløsning, der let kan tilpasses til det skiftende fotoudstyr.

Vigtige egenskaber

  • Robust og alsidig fotorygsæk til professionelt DSLR-udstyr
  • Meget fleksibelt interiør
  • CradleFit-rum til 15" bærbar computer
  • Fire adgangspunkter
  • Professionel beskyttelse af dine værdifulde kameraer og objektiver
  • Modulært system til at fæste tilbehør udvendigt
  • Aftageligt taljebælte kan også bruges til andre opgaver
  • ActivZone-bagside yder komfort og god støtte

Specifikationer

FarveSort
RegntætJa
Taske serieProTactic
AnvendelseDSLR
Vægt (g)2700 g
Udvendige dimensioner (DxBxH) (mm)360 x 220 x 520 mm
Indvendig bredde (mm)440 mm
Indvendig højde (mm)160 mm
Indvendig dybde (mm)300 mm
Model/varenr.: 110311