Samyang AF 14mm f/2.8 F er et ultra-vidvinkelobjektiv med autofokus, der er bygget specielt til Nikons spejlreflekskameraer (EF fatning). Objektivet er designet til at udnytte full-frame sensorer, men kan også bruges på et Nikon kamera med APS-C-sensor.

SAMYANG AF 14 mm f/2,8 Nikon F - 550,- DKK CASHBACK

5.301,00  m/Moms
( 4.240,80  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Med sin ekstreme billedvinkel, store lysstyrke og vejrbestandige konstruktion er objektivet perfekt til sport, landskabs- og astrofotografi. Samtidigt gør det lette og kompakte format (vægten er kun 484 gram) optikken nem at tage med på en rejse.

Autofokus og elektronisk blændestyring
Den indbyggede fokusmotor sikrer hurtig, lydsvag og præcis fokusering, mens en elektrisk styret blænde gør, at objektivet er kompatibel med alle de eksponerings- og lysmålingsmetoder, som kameraet har. Hvis du foretrækker at fokusere manuelt, har Samyang AF 14mm f/2.8 F en let tilgængelig AF/MF-omskifter og en bred fokusring, der er nem at bruge. Den korte nærgrænse på kun 20 cm gør det muligt at tage nærbilleder af detaljer og samtidig få en stor del af omgivelserne med i billederne.

Optisk kvalitet til den krævende fotograf
Den avancerede optiske konstruktion består af 15 linseelementer arrangeret i 10 grupper. Blandt disse er 2 asfæriske linseelementer, der sikrer lav forvrængning samt maksimal kontrast og skarphed over hele billedfladen selv ved store blændeåbninger. Koma og udviskning farverne forhindres ved at benytte 4 linseelementer af HR-glas (High Refractive) samt 1 linseelement af ED-glas (Extra Low Dispersion).

Desuden benyttes Samyangs avancerede UMC-belægning (Ultra Multilayer Coating) til at forhindre refleksioner og strølys. Punktformerede lyskilder bliver gengivet med en flot stjerneform takket være en blændeåbning med 7 blændelameller.

Det følsomme indre er desuden beskyttet mod fugt og støv ved hjælp af gummipakninger.

Oversigt over de vigtigste funktioner

  • 14mm ultra-vidvinkel til Nikon F-fatning
  • Hurtig og lydsvag autofokus samt automatisk eksponering
  • Avanceret optik med asfæriske elementer, HR- samt ED-glas
  • Kompakt og let - kun 484 gram
  • Vejrbestandig konstruktion
  • Fastmonteret modlysblænde
  • Kort nærgrænse, 20 cm
Model/varenr.: F1110603103