Samyang AF 35mm f/1.4 FE er et lysstærkt objektiv med autofokus og en fast brændvidde på 35mm, der er bygget specielt til Sonys spejlløse systemkameraer. Objektivet er designet til full frame og har en klassisk vidvinkel-brændvidde, der virker lige så godt til gadefotografi samt til familiebilleder. Objektivet kan dog også bruges på Sony-kameraer med sensorer i APS-C-størrelsen, hvor brændvidden svarer til det mere normale perspektiv på 52 mm -- perfekt til for eksempel portrætter.

SAMYANG AF 35 mm f/1.4 Sony FE - 500,- DKK CASHBACK

4.475,00  m/Moms
( 3.580,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Den store blændeåbning på f/1.4 betyder, at du kan skyde under dårlige lysforhold eller fremhæve hovedmotivet med en sløret baggrund. En nærgrænse på kun 30 cm gør, at du kan komme helt tæt på detaljerne eller skyde portrætter tæt på.

Optisk konstruktion
Som altid har Samyang brugt meget energi på at optimere den optiske konstruktion for at opnå maksimal billedkvalitet. AF 35mm f/1.4 FE indeholder 11 linser i 9 grupper. To asfæriske linseelementer modvirker sfærisk aberration og sikrer høj skarphed ved alle blændeåbninger. To HR (High Refractive) linser sørger for at minimere kromatisk aberration.

Samyangs avancerede belægning Ultra Multi Coating (UMC) forhindrer, at strølys, reflekser og refleksioner påvirker kontrasten og klarheden i billederne. Brugen af ni blændelameller er en anden funktion, der vidner om den grundige konstruktion.

Model/varenr.: F1211006101