SIRUI EP-S-Serie Photo/Video etbensstativ har tre robuste foldbare støttefødder, som giver en stabilitet og fleksibilitet, som ikke er mulig med konventionelle etbensstativer! De foldbare fødder kan vinkles i to forskellige vinkler, hvilket er praktisk ved ujævnt terræn. De robuste fødder gør, at du kan panorere 360° og hælde 20° i alle retninger, uden at stativet flyttes ud af stedet! Du kan skabe endnu større stabilitet ved at stå på de kraftige fødder!

SIRUI EP-204S ALU

1.495,00  m/Moms
( 1.196,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

SIRUIS patenterede håndgreb med 360° panorering giver en blød og jævn panorering. Det forede greb giver en behagelig fornemmelse og et sikker hold, selv når det er koldt og vådt. Når du ikke skal bruge panorereingsfunktionen, strammer du blot låsekraven til.

SIRUI benytter et kuglehoved med stor præcision i stativets base for at kunne tilte stativet 20° i alle retninger. Du kan kontrollere mængden af modstand ved at justere spændingen på kuglehovedet. For at begrænse bevægelsen (ingen hældning) drejes den vertikale låsekrave og forvandler det til et etbensstativ med støttefødder.

Støttefødderne kan foldes op og låses mod etbensstativet.

Hvis du ikke skal bruge fødderne, kan du blot skrue dem af og forvandle SIRUI EP-S Foto/video Monopod til et konventionelt fleksibelt og let etbensstativ. Og for øget fleksibilitet kan fødderne bruges som et kraftigt bordstativ med kuglehoved!

SIRUI EP-S-serie Foto/video etbensstativ er lige anvendeligt til både foto- og videoudstyr og har "Flip Leg Lock"-benlås, hvilket giver en hurtig og nem justering højden.

  • Flip Leg Lock-design for hurtig og nem håndtering
  • 3 kraftige, lette, foldbare fødder med 2 vinkelpositioner til brug ved ujævne overflader
  • De foldbare fødder kan fjernes, så stativet kan brug som almindeligt etbensstativ
  • Føddernes kan bruges som et kraftigt borddstativ
  • Patenteret panoreringsgreb for blød rotation i 360°
  • Patenteret låsesystem kan låse stativet vertikalt
  • Justerbar 20° i alle vinkler
  • 2 modeller: Kraftig aluminum eller 8 lags 100% kulfiber for bedre styrke, øget vægtkapacitet og reduktion af vibrationer
  • Udskiftelig gummifod/pigfod i rustfri stål

Tekniske specifikationer:

Produkt Materiale Sektioner Maks. høje Min. højde Vægt Maks. belastning
EP-204S Alu 4 1600mm 610mm 1,1 kg 8 kg
EP-224S Kulfiber 4 1600mm 610mm 1 kg 8 kg
Model/varenr.: EP-204S
spacer