Populær

Opdag glæden ved ægte fotografering – lige fra de store dage til hverdagen. Det kompakte D3500 kombinerer et robust design i topklasse med fremragende ydelse. Legende let betjening gør det til en fornøjelse både at optage og dele de mindeværdige øjeblikke.

Fra: Nikon

Nikon D3500 + AF-P DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR

4.295,00  m/Moms
( 3.436,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

At tage perfekte billeder er kun den halve fornøjelse. Med et D3500 i hænderne kan du optage jævne, detaljerede videoer i fuld HD ved billedhastigheder på op til 60p. Takket være kameraets store ISO-lysfølsomhedsområde kan du nemt optage video i overskyet vejr eller om natten.

Du vil værdsætte det dybe håndgreb på D3500. Dette kamera ligger perfekt i hånden med det samme og føles stabilt, når du komponerer billeder. Der er god plads mellem knapperne, så det er nemt at betjene dem, og med den lange batteribrugstid kan du fotografere fra solopgang til solnedgang. Og endnu længere.

Til de øjeblikke, der fortjener lidt ekstra, kan du anvende en række indbyggede kreative effekter på billeder og videoer, før du tager dem. Eller giv dine billeder et andet look, når du har taget dem. Den store LCD-skærm med høj opløsning på 921.000 punkter giver dig mulighed for at komponere og gennemse billeder med perfekt klarhed.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.