Giv din kreative åre frit løb med D5600 med konstant trådløs forbindelse.

NIKON D5600 M/18-55MM VR AF-P

5.995,00  m/Moms
( 4.796,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Kun få stk. tilbage

GIV FANTASIEN FRIE TØJLER: NIKON DSLR-BILLEDKVALITET

For dygtige fotografer, der er i stand til at se ting, som andre ikke ser, er billedkvaliteten altafgørende. D5600 er udstyret med en stor billedsensor i DX-format på 24,2 megapixels, som gør det muligt at tage knivskarpe, detaljerige billeder med masser af nuancer. Alle dem, du deler dine billeder med, vil se præcis det, du havde på hjerte – hver gang Takket være ISO-området på 100-25.600 og den udvidede ISO-følsomhed på 6.400 i indstillingen Aftenlandskab er svagt belyste motiver og situationer med vanskelige lysforhold ikke noget problem. EXPEED 4-billedbehandlingsenheden udmærker sig ved fremragende støjreduktion, selv ved høje ISO-værdier, og det store udvalg af udskiftelige NIKKOR-objektiver gør det let at tage billeder med en smukt sløret baggrund og flotte kontraster.

DEL DINE BILLEDER MED ANDRE: KONSTANT FORBINDELSE VIA SNAPBRIDGE

Med dette kamera kan du tage billeder i DSLR-kvalitet og dele dem med andre på få sekunder. Nikons revolutionerende SnapBridge-app er baseret på teknologien Bluetooth® low energy¹, som sikrer en konstant, strømbesparende forbindelse mellem D5600 og en kompatibel smart-enhed. Det er nemt at etablere forbindelse mellem kameraet og din smart-enhed, og når det er gjort, kan kameraet overføre billeder til enheden, mens du skyder løs, uden at det er nødvendigt at etablere forbindelse hver gang. Alle de billeder, du tager, vises omgående på din telefon eller tablet, så du kan dele dem med andre. Du kan også når som helst overføre videoer manuelt, og med SnapBridge-forbindelsen kan du sågar fjernbetjene kameraet via din smart-enhed. Uanset hvordan du vælger at bruge SnapBridge, kan du blive ved med at bruge din smart-enhed uden afbrydelser og uden frygt for at aflade kameraets batteri. Dit perspektiv er unikt: Med SnapBridge kan du dele dit perspektiv på tingene med andre her og nu.

ET NIKON DSLR-KAMERA: FORDI FOTOGRAFERING ER EN LIVSSTIL

Det kompakte, lette og meget ergonomiske D5600 gør fotografering til en leg. Den optiske søger af høj kvalitet giver et meget klart billede af motivet ud gennem objektivet, så du let kan skabe spændende kompositioner, og når du fokuserer på motivet gennem søgeren, bliver du ikke generet af solskin eller lignende. Du får også et godt og sikkert greb om kameraet, når du bruger et teleobjektiv. Kommandohjulets og multivælgerens hensigtsmæssige placering gør det nemt at ændre indstillinger, mens du fotograferer og du kan også bruge ét-tryks-Fn-funktionen til at justere indstillinger via den store berøringsskærm, mens du kigger gennem søgeren. Kameraet vejer kun ca. 415 g², og den selvbærende, kulfiberforstærkede skalkonstruktion gør det så robust, at det uden problemer kan medbringes overalt. Når du først har prøvet at holde om det dybe håndgreb, har du med garanti ikke lyst til at lægge kameraet fra dig igen, hvad enten du skal på langfart eller på opdagelse i den nærmeste storby.

INDFANG MOTIVET FRA DEN HELT RIGTIGE VINKEL: BERØRINGSFØLSOM, ROTERBAR VIPPESKÆRM

Med dette DSLR-kamera kan du tage billeder fra en hvilken som helst vinkel, uanset hvor skæv den måtte være. Du kan vippe og dreje den 8,1 cm (3,2") store roterbare vippeskærm, som du vil, for at komponere det perfekte billede, og motivet kan ses klart og tydeligt, uanset hvor højt, lavt eller langt væk fra kroppen du holder kameraet. Du kan fokusere og optage blot ved at trykke på berøringsskærmen, akkurat ligesom på en smartphone, og du kan bruge berøringsknapper under optagelse via søgeren samt under billedvisning. Under optagelse via søgeren udgør ét-tryks-Fn-funktionen et intuitivt alternativ til kommandohjulet eller multivælgeren, i og med at du kan vælge fokuspunkt og justere andre vigtige indstillinger såsom blændeåbning og automatisk følsomhed via den store berøringsskærm. Under billedvisning kan du rulle hurtigt gennem billederne ved hjælp af en billedfremføringslinje svarende til den, der kendes fra Nikon-kameraerne D5 og D500, som er beregnet til professionelle fotografer. Du kan også lynhurtigt zoome ind og beskære et billede ved at bevæge to fingre mod hinanden på skærmen.

FÅ DET HELE MED: HASTIGHED OG PRÆCISION, DER STÅR MÅL MED DINE VISIONER

Når man selv lægger mærke til de mindste detaljer, er det vigtigt, at ens kamera også får det hele med. Uanset om du er helt tæt på eller langt fra begivenhederne, sikrer D5600's knivskarpe AF-system, at der hele tiden er fokus på motivet. AF-systemets 39 fokuspunkter dækker en stor del af billedet, og ni sensorer af korstypen i midten giver endnu større præcision. Når du optager ved brug af Live View, sørger kontrastbaseret AF for at fastholde fokus på motivet, og når det perfekte motiv pludselig åbenbarer sig, er dette kamera i stand til at optage med en hastighed på fem billeder pr. sekund, så øjeblikket indfanges med imponerende præcision.

VIDEOER, DU KAN VÆRE STOLT AF: D-VIDEO OG TIME-LAPSE-VIDEO

Optag flotte, detaljerige videoklip i fuld HD, som du kan være stolt af. D-video gør det muligt at optage med en billedhastighed på op til 50p/60p. Kontinuerlig Live View-autofokus (indstillingen Altid aktiveret AF) sikrer skarpe motiver, selv når det går rigtigt stærkt, og hvis du optager ved brug af et kit-objektiv af typen AF-P NIKKOR, er der takket være objektivets indbyggede stepmotor garanti for optagelser praktisk talt uden støj. Med Time-lapse-video, som kendes fra Nikons avancerede DSLR-kameraer, kan du forvandle motiver med drivende skyer eller gadeliv til dramatiske sekvenser med høj hastighed, og videoer optaget med D5600 kan deles med andre så let som ingenting via kameraets SnapBridge-forbindelse.

ET KUNSTNERISK STREJF: INDBYGGEDE KREATIVE VÆRKTØJER

Med den brede vifte af indbyggede kreative værktøjer kan du få det optimale ud af dine billeder og videoer. Du kan gøre dine billeder endnu mere udtryksfulde ved hjælp af en række forskellige specialeffekter, og du kan få en forhåndsvisning af den valgte effekt i Live View og justere intensiteten inden optagelsen. Du kan få endnu mere kontrol over, hvordan dine billeder kommer til at se ud, ved at bruge Picture Control-indstillinger til at finjustere eksempelvis kontrast og farvemætning. Picture Control-indstillingen Jævn gør det lettere at gøre videoer perfekte i efterbehandlingsprocessen, og du kan oven i købet oprette og gemme en brugerdefineret Picture Control-indstilling, der er helt din egen. Ved hjælp af forskellige effekter i retoucheringsmenuen kan du hurtigt fremhæve eller ændre stemningen på dine billeder direkte i kameraet, og takket være SnapBridge-forbindelsen kan du fortsætte den kreative proces i dine foretrukne apps på din smartphone eller tablet.

NIKKOR-OBJEKTIVER: LEGENDARISK OPTIK I ABSOLUT TOPKVALITET

D5600 er kompatibelt med hele sortimentet af NIKKOR-objektiver i DX-format. Uanset hvilket perspektiv du vælger, kan du finde et NIKKOR-objektiv, der kan gøre din vision til virkelighed. Brug et hurtigt prime-objektiv til at tage billeder med smuk baggrundssløring, et teleobjektiv til at indfange motiver, der er langt væk, eller et vidvinkelobjektiv til at skabe en dramatisk komposition. Du kan også optage med en lang række objektiver i FX-format.

ENDNU FLERE BILLEDSKABENDE MULIGHEDER: NIKON-TILBEHØR

D5600 indgår i Nikons DSLR-system, som giver dig mulighed for at føre alle dine fotografiske visioner ud i livet. Hvis du har lyst til at udforske de kreative muligheder, som lyssætningen giver, gør Nikons meget roste Speedlights det let at komme i gang. Med disse eksterne flashenheder kan du sprede lyset eller gøre det blødere, gøre billeder, der tages i dagslys, endnu mere effektfulde, gøre tusmørkebilleder bedre og fremhæve detaljer på motivet i modlys. Hvis du lægger vægt på en kompakt konstruktion, skal du vælge Speedlight-modellen SB-500, der er udstyret med en kraftig LED-lampe, som er perfekt til nærbilleder og videooptagelser, og hvis der er behov for lydoptagelser af høj kvalitet, er stereomikrofonen ME-1 (ekstraudstyr) det helt rigtige valg. Uanset hvilke fotografiske ambitioner du har, giver Nikon dig adgang til de værktøjer, du skal bruge.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.