Focus Antique teleskop er perfekt for dig som vil have en udsigtskikkert/stjernekikkert i et meget elegant design, som vil pryde ethvert hjem. Teleskopet er udført i blankpoleret messing i et klassisk design og er monteret på et elegant og stabilt stativ i ægte mahogni. Dette teleskop vil vække opmærksomhed i et hvert hjem, gæsterne vil gå frem til dette spændende teleskop for at se i det.

FOCUS TELESKOP ANTIQUE MESSING

7.995,00  m/Moms
( 6.396,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 3-30 dag(e)

Lækkert design

Focus Antique teleskop er perfekt for dig som vil have en udsigtskikkert/stjernekikkert i et meget elegant design, som vil pryde ethvert hjem. Teleskopet er udført i blankpoleret messing i et klassisk design og er monteret på et elegant og stabilt stativ i ægte mahogni.
Dette teleskop vil vække opmærksomhed i et hvert hjem, gæsterne vil gå frem til dette spændende teleskop for at se i det.

1,25” okular

Teleskopet anvender okular i 1,25”, der medfølger 1 okular på 25mm som giver en forstørrelse på 32x. Man kan købe andre okularer til stjernekikkerter, som vil passe til dette teleskop.

Forstørrelse

Forstørrelsen udregnes på følgende måde:
Fokuslængden på teleskopet 800mm divideres med okular mm ( 800: 25 = 32x)
Har man et okular på 10mm vil forstørrelsen være 80x

Søgeren

Der medfølger en sigtekikkert med en forstørrelse på 6x og et objektiv på 30 mm som gør det lettere at finde motivet.
Sigtekikkerten indstilles på følgende måde. Find et motiv ca. 100m borte i hovedkikkerten, juster nu på sigtekikkerten, indtil det samme punkt er i midten af sigtekikkerten. Herefter vil det være lettere fremover, har man motivet i sigtekikkerten vil det også være at finde i teleskopet.

Tekniske informationer:

Objektivlinse   80mm
Fokuslængde 800mm
Okulartype 1,25
Okular 25mm ( 32x forst.)
Sigtekikkert 6x30

Model/varenr.: 43400000AT