Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD til Sony E-fatning er en lysstærk vidvinkelzoom skabt specielt til systemkameraer. Objektivet udnytter full-frame og tilbyder enestående billedkvalitet i et let og kompakt format.

TAMRON 17-28MM F/2.8 DI III RXD SONY E

7.949,00  m/Moms
( 6.359,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Fang verden fra et helt nyt perspektiv!

Vidvinkelzoomen Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD er designet til at være den mindste og letteste i sin klasse - kun 99 mm lang og med en vægt på 420 gram – samtidig med, at den tilbyder en høj lysstyrke (f/2,8).

Tamron 17-28mm f/2.8 er skabt til at give maksimal skarphed og kontrast over hele billedfladen og i hele brændviddeområdet - selv med de nyeste full-frame-sensorer med høj opløsning. Den optiske konstruktion inkluderer linseelementer af LD (Low Dispersion) og XLD-glas (eXtra Low Dispersion), der minimerer risikoen for kromatisk aberration (uønsket farvespredninger).

Med dette objektiv får du helt nye muligheder for at fotografere landskaber, bjerge, bymiljøer og andre storslåede udsigter!

Fantastiske nærbilleder

Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD har en nærgrænse på kun 19 cm på sin korteste brændvidde, 17 mm, hvilket giver en maksimal billedskala på 1:5.2. På den længste brændvidde, 28 mm, er nærgrænsen 26 cm, hvilket giver en billedskala på 1:6. Dette betyder, at du kan gå virkelig tæt på motiverne og tage dramatiske fotos, hvor omgivelserne også kommer med i billederne. Takket være muligheden for at indstille blænden på f/2.8 kan du også opnå en smal dybdeskarphed og dermed en flot, sløret baggrund.

Stærk autofokus klarer alle situationer

Autofokussystemet i Tamron 17-28mm f/2.8 benytter en hurtig og meget nøjagtig RXD-motor (Rapid eXtra-silent stepping Drive), der hjælper dig med at få knivskarpe billeder - selv når motivet bevæger sig. Den fleksible og lydsvage fokusering er også ideel, når du ønsker at optage video og betyder, at du ikke behøver at bekymre om, hvorvidt en irriterende fokuslyd kommer med på videoen.

Vigtige egenskaber

  • Hurtig hybrid-AF
  • Understøtter Sonys Eye AF
  • Direkte manuel fokus (DMF)
  • Understøtter korrektion af billedfejl såsom vignettering, kromatisk aberration og forvrængning ved hjælp af kameraets software
  • Muligt at opdatere objektivets firmware via kameraet
  • Vejrbestandig konstruktion
  • Frontlinse med fluorbelægning, der afviser vand, olie og snavs
Model/varenr.: 111947