Fantastisk udvikling Tamron‘s All-In-One™ zoomlinse udvikling fortsætter med lanceringen af en utrolig ny linse til Full-Frame DSLR

Tamron 28-300mm F/3.5-6.3 Di VC PZD Nikon

5.995,00  m/Moms
( 4.796,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Tamron‘s All-In-One™ zoomlinse udvikling fortsætter med lanceringen af en utrolig ny linse til Full-Frame DSLR

Siden lanceringen af deres første high-performance, high-power zoom, som var en 28-200 mm (Model 71D) i 1992, har Tamron fortsat med at udvide deres portefølje af langtrækkende zoom linser. Som reaktion på full-frame digital SLR kameraers voksende popularitet, lancerer Tamron nu en ny, full-frame, high-power zoom, som har integreret PZD (Piezo Drive). Den har et ultralyds system med stående bølge optimeret til hurtig, lydløs autofokusering samt den roste VC-mekanisme (Vibration Compensation) og et nyt eksklusivt kosmetisk design og finish. Denne all-in-oneTM 28-300 mm linse sikrer en flot billedkvalitet i en bemærkelsesværdi kompakt letvægtsstørrelse. Det er frugterne af Tamrons arbejde de seneste år med fokus på omfattende teknologisk udvikling.

Avanceret optisk designteknologi leverer overlegen billedkvalitet

Denne linses avancerede optiske konstruktion inkluderer fire LD-glaselementer (Low Dispersion), tre asfæriske elementer af støbeglas, asfæriske hybridelementer, et XR glaselement (Extra Refractive Index) og et UXR-glaselement (Ultra-Extra Refractiv Index), som har et større brydningsindeks end XR. Den fulde udnyttelse af specialiserede glaselementer i designet bidrager til at gøre denne fremragende linse så kompakt og let som muligt og minimere aberrationer, hvilket resulterer i en overlegen billedkvalitet.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Model/varenr.: A010N