Fantastisk vidvinkel perspektiv og kreativ frihed uden grænser.

Tokina AT-X 17-35mm AF Pro f/4,0 Nikon

4.695,00  m/Moms
( 3.756,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: På lager

AT-X 17-35 mm Pro FX er et meget kompakt full frame kompatibel vidvinkel zoomobjektiv til DSLR-kameraer fra Canon og Nikon. Den fremragende vidvinkel overstiger synsfeltet for det menneskelige øje. Sammen med sin høje dybdeskarphed, det er det første valg ved arkitektoniske, journalistiske og landskabsfotografering. 


Men fotos med høj dynamik (såsom sportskonkurrencer) og gruppebilleder vises ved den store vinkel i nye dimensioner. Den fremragende opløsning giver ekstremt høje kontrastfyldte billeder og gør det til et ideelt værktøj for alle DSLR fotografer og videografer.

Silent DC motor med GMR senor
Fremragende mekaniske og nåleskarp Silent Drive-in AF motor, giver en næsten lydløs (meget gavnligt, under optagelse) og meget hurtig autofokus. Et magnetfelt sensor (GMR sensor = gigant magneto-modstand) kontinuerligt overvåger objektivforskydning og dermed giver til enhver tid den nøjagtige placering af AF-systemet. 
 
Asfærisk og SD glas (glas med ekstrem lav dispersion)
For at rette farvekanter og forvrængning for full frame kameraer optimalt, har Tokina bygget  denne linse med 13 elementer i 12 grupper. En kombination af asfæriske linser med glas SD (SD = super lav forvrængning), som forårsager en ekstremt lav dispersion og farveseparation.
 
Hurtigt skifte fra AF til manuel fokusering
Brug den velkendte af Tokina hurtig switch "One-touch Focus Clutch" en hurtig og nemt skift mellem autofokus og manuel fokusering er mulig. Dette gøres ved manuelt at skubbe frem og tilbage af fokus på objektivet.

Specifikationer:
(Længde og vægt til Nikon Connector)
Brændviddeområde fra 17 til 35 mm
Blænde f4
Min. åbning 22
Objektivkonstruktion 13 elementer i 12 grupper
Filter størrelse 82 mm
Nærgrænse 0,28 m
Blænde 9
maksimale forstørrelsesforhold 1:4, 82
Størrelse 24 × 36 mm
maksimal længde på 94,5 mm
Diameter 89 mm
Vægt 600g


spacer