TOKINA AT-X 12-28 PRO DX med 12-28mm brændvidde og blænde F / 4 til Canon APS-C og Nikon APS-C mounts.

Tokina AT-X PRO DX 12-28mm f/4,0 Canon

3.925,00  m/Moms
( 3.140,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: På lager

Vidvinklet zoom
Den nye Tokina AT-X 12-28mm F/4 har en super vidvinkel til standard zoomområde og kan samtidig opretholde en konstant hurtig blænde f/4.0. Dette meget alsidige objektiv er perfekt til foto optagelser såsom natur, street, og begivenheder. Objektivet er designet til DSLR-kameraer med APS-C (DX) mellemstore sensorer.
 

Nyt optisk design
Et nyt optisk design der ved hjælp af asfæriske og super-low dispersion glaselementer matcher selv de højeste megapixel DX sensorer som kameraerne har til rådighed i dag. Med den optiske opbygning er udbyttet fremragende skarphed og farve.

Ny autofokus mekanisme
Den nye AF "GMR magnetisk præcision" sensor kontrol er i stand til hurtigt at kunne tauto-fokusere. Tokina har placeret den nye sensor tættere på drivenheden i objektivet for at sikre hurtigere kommunikation mellem controlleren og AF motoren. Dette kombineret med motorens høje præcision giver hurtigere og mere præcis autofokus. Derudover har en helt ny "SD-M" (Silent Drive-Module) kraftigt sænket de lyde, der udsendes af fokusmekanismen og giver mulighed for langt mere støjsvage AF. Både Canon og Nikon mounts har en indbygget AF-motor for at gøre dem kompatible med de aktuelle kamera huse.

Kompakt design
Det kompakte design gør objektivet let at transportere og håndtere. Manuel fokus er ved hjælp af Tokina one-touch AF / MF mekanisme. Du skal blot skubbe den manuelle fokusring frem for auto-fokus eller tilbage manuelt fokus. Filter størelsen er 77mm. 

spacer