Kraftig og professionel 3-akset gimbal (kamerastabilisator), der kan styre både zoom og fokus via eksterne motorer. Kan klare udstyr op til 4,5 kg.

ZHIYUN CRANE 3 LAB

4.950,00  m/Moms
( 3.960,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: På lager

Zhiyun Crane 3 Lab er en avanceret, håndholdt stabilisator (gimbal) til videooptagelse, der er bygget til at blive brugt sammen med de fleste systemkameraer og videoobjektiver på markedet. Dens robuste gummibelagte håndtag sikrer et fremragende greb, og det nye L-design giver dig mulighed for enten at holde stabilisatoren i en traditionel oprejst position eller skifte til en ergonomisk underhåndsposition. Det gør det lettere at skyde med tungt udstyr eller fra en lav vinkel.

Det er også muligt at montere et mini-stativ under håndtaget for at opnå et endnu bedre greb og stabilitet, når du benytter den normale oprejste position. Med Crane 3 kan du nemt finde den bedste arbejdsstilling til alle slags videooptagelser!

Stærk, hurtig og holdbar

Motorerne af høj kvalitet er blevet yderligere forbedret i forhold til Crane 2 og er nu dobbelt så stærke, 1,5 gange hurtigere og samtidig mærkbart mere lydsvage. De kan nu håndtere kameraudstyr med en vægt på op til 4,5 kg, og de kraftige genopladelige batterier gør, at stabilisatoren kan fungere i op til 7,5 timer. Batterierne er de samme, som benyttes i Crane, Crane 2 og Weebill Lab (Model 18650) og oplades via stabilisatorens USB-port. Opladningstiden er på kun 4 timer.

Hurtig og nem afbalancering

Crane 3 Lab har et nyt balanceringssystem med en lås på hver akse. Det giver dig mulighed for at låse en bestemt akse, mens du balancerer via en anden, hvilket gør den nemmere at bruge. Desuden kan den aktuelle indstilling gemmes, så du hurtigt kan begynde at optage, næste gang du vil bruge stabilisatoren.

Understøttelse af følgefokus og zoom-motorer

Den intuitive brugerflade er inspireret fra joysticks i et fly. Håndtaget er udstyret med lettilgængelige, direkte knapper og justeringshjul samt et klart OLED-display, der viser forbindelsesstatus, batteriniveau, stabilisatorfunktion og flere kameraindstillinger, hvilket giver fuld kontrol over alle detaljerne under optagelsen. Desuden understøtter Crane 3 Lab både følgefokus- og zoom-motorer fra Zhiyun (tilbehør) og er udstyret med separate hjul til at styre disse funktioner. Motorerne tilsluttes via USB-stik i et modul under kameraholderen.

Brug din smartphone som monitor og bevægelsessensor

Med Crane 3 Lab er det muligt at oprette en trådløs forbindelse til en smartphone og bruge denne som en avanceret styreenhed. Med trådløs video i Full HD (1080p) fungerer telefonen som en rigtig monitor, der hjælper dig med at komponere billedet og få overblik over de vigtige indstillinger. Desuden kan du bruge telefonen som bevægelsessensor til at fjernstyre stabilisatorens bevægelser i realtid.

Go-funktion til action

Med et enkelt tryk på knappen Go er kameraet og stabilisatoren klar til at optage ekstreme action-scener. Her frigives det fulde potentiale af alle motorerne til at kunne følge hurtige bevægelser som at løbe eller skyde fra en kørende bil, cykel osv. Med Go-funktionen kan du skabe de actionfyldte scener, du ønsker!

Ved hjælp af ZY PLAY-appen (tilgængelig til iPhone og Android) understøtter Crane 3 Lab endnu flere avancerede funktioner som eksempelvis Panorama, Focus Timelapse, Motion Timelapse og Long Exposure Timelapse.

Vigtige funktioner

  • 3-akset motoriseret billedstabilisering, der kan klare udstyr op til 4,5 kg
  • Støtte til eksterne følgefokus- og zoommotorer (tilbehør)
  • Brug en smartphone som en trådløs monitor og bevægelsessensor
  • Vælg mellem to positioner; oprejst position eller ergonomisk underhåndsposition
  • Brugervenligt kontrolpanel med direkte knapper, justeringshjul og OLED-display
  • Hurtigere og lettere afbalancering med individuelt låsbare akser
  • Go-funktion for maksimal stabilisatorhastighed, når du optager action-scener
  • 7,5 timers driftstid med de indbyggede genopladelige batterier
  • Udvidede funktioner med ZY Play-app’en

Hvad er inkluderet

1 x Zhiyun Crane 3 Lab kamerastabilisator (Gimbal)

3 x genopladelige batterier (Zhiyun 18650)

1 x oplader

1 x mini-stativ

1 x USB Micro-kabel

1 x USB Micro til USB-C adapter

1 st Quick Manual (engelsk)

Model/varenr.: 110917