Let, alsidig og kraftfuld kamerastabilisator til kompakte kameraer, mobiltelefoner og actionkameraer.

Zhiyun Crane M2

1.695,00  m/Moms
( 1.356,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Med sit innovative design og funktioner er Zhiyun Crane M2 kompatibel med en række af andre enheder som kompakte digitale kameraer, mindre systemkameraer, mobiltelefoner og actionkameraer. Forbedret kontrol via WiFi og Bluetooth, flere nye funktioner for videooptagelse, 8 timers batterilevetid, berøringsstyring og intuitiv OLED-skærm er nogle af de funktioner, der gør Zhiyun Crane M2 til en banebrydende nyhed indenfor kamerastabilisatorer.

Én stabilisator til alt

Mange filmskabere bruger flere kamerastabilisatorer og gimbals til forskellige typer af udstyr og opgaver, hvilket øger både omkostninger, vægt samt kompleksitet. Zhiyun Crane M2 er en samlet gimbal-løsning, der virker med en række forskellige enheder.

OBS: Der kræves specielt tilbehør til montering af mobiltelefoner og actionkameraer.

Kompakt samt let at transportere og bruge

Filmproduktion kræver, at man hurtigt kan ændre placering og udstyr. Det innovative balancesystem i Zhiyun Crane M2 er skabt til at løse netop disse behov. Quick release-pladen gør det nemt hurtigt at skifte, flytte og montere kameraet igen. Takket være den tydelige markeringsskala tager det kun et par sekunder at balancere og indstille kameraet. Med en unik lås, der forhindrer, at akserne kan bevæges under transport, går det meget hurtigt at pakke Crane M2 sammen og ned i rygsækken eller endda i lommen.

Zhiyun Crane M2 er lille og kompakt samtidig med, at den har kraftige motorer, der er i stand til at håndtere flere enheder og scenarier. Håndtaget har et komfortabelt greb og giver let adgang til at indstille alt med fingerspidserne. For eksempel kan du med et enkelt tryk på knappen på håndtaget zoome ind for at fange et bestemt øjeblik på afstand. Desuden giver den lysstærke, intuitive OLED-skærm dig et perfekt overblik over stabilisatorens funktion, status for Wi-Fi og Bluetooth, batteriniveau og andre vigtige parametre.

Fuld kontrol og ubegrænsede muligheder

Ud over de tre grundlæggende funktioner Pan Follow (PF), Follow (F) og Lock (L), har Zhiyun Crane M2 yderligere fire funktioner, der giver dig ubegrænsede kreative muligheder:

- Full-Range POV Mode giver dig 360° synkroniseret bevægelse på alle tre akser.

- Vortex Mode giver dig mulighed for at oprette 360° Barrel Shots i alle dimensioner.

- Go Mode er perfekt til sport og action, når du vil fange motiver i hurtig bevægelse som eksempelvis en fodboldspiller eller en flyvende fugl uden at gå glip af noget.

- Selfie Mode giver dig mulighed for hurtigt at dreje kameraet 180° mod dig selv, perfekt til influencers og vloggers.

Trådløs kontrol og adgang til avancerede funktioner

Med både WiFi og Bluetooth får du nem trådløs kontrol over dit kamera via Zhiyun Crane M2 og Zhiyuns ZY Play-app (tilgængelig til iPhone og Android) samt adgang til endnu mere avancerede funktioner som panorama, timelapse og Vertigo-optagelser.

Med Zhiyun Crane M2 kan du hurtigt og nemt oprette et komplet mobilt studie med lyd-, belysnings- og monitorudstyr. Med en batterilevetid på 8 timer kan du optage non-stop. Crane M2 kan desuden også oplade kameraer, mobiltelefonen og andre enheder, ligesom du kan oplade den via en powerbank.

Model/varenr.: 112069