Ny topmodel med X-seriens bedste performance nogensinde, både ved stillbilleder og video.

Kameraet favner utroligt bredt og rammer både professionelle og entusiast fotografers forskellige behov. Også når det kommer til sportsfotografering, action og fuglefotografering, hvor de højeste krav til hastighed og sporing stilles.

Fujifilm X-H2S Hus

21.999,00  m/Moms
( 17.599,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Kun få stk. tilbage

Overblik:

 • Stacked bagbelyst 26,1 megapixel APS-C X-Trans CMOS 5 HS-sensor uden optisk lavpasfilter
 • X-Processor 5 med dobbelt så hurtig bearbejdningshastighed sammenlignet mod tidligere generation
 • Fem-akset billedstabilisering (IBIS) med op til syv stop kompensation
 • Motivgenkendelse med deep learning AI-teknologi der finder og tracker dine motiver
 • Hurtige og mere præcis autofokus, motiv-tracking AF med fem specialtilpassede programmer plus et personligt custom-program
 • ”Blackout-fri” seriebilledtagning med 40 billeder/s med elektronisk lukker og 15 billeder/s med mekanisk lukker
 • Videooptagelse i 6K 30fps og 4K 120fps 4:2:2 10bit internt til memorykort
 • Full-HD højhastighedsvideo op til 240 fps
 • Interne videoformater: ProRes 422 HQ, ProRes 422, ProRes 422 LT, ProRes 422 Proxy. H.264 / MPEG-4 AVC och H.265 / HEVC
 • Videokomprimering: ALL-intra og Long GOP
 • ETERNA og ETERNA Bleach Bypass - filmsimulering med cinematisk look
 • HDMI-udgang med mulighed for at sende ProRes Raw og Blackmagic Raw ud
 • F-Log2 colour grading profil for maksimale dynamiske omfang, op til 14 stop
 • Hybrid Log Gamma (HLG) videooptagelse
 • Mikrofonindgang (3,5 mm) og høretelefonudgang (3,5mm)
 • Vinklingsbar 3-tommer touchskærm LCD-skærm med 1.620.000 punkters opløsning
 • Elektronisk søger med 5.760.000 punkters opløsning, 0,8x forstørrelse og jævnt billede uden "blackout" ved burst mode
 • Dobbelt memorykort plads CFexpress Type B og SD/SDHC/SDXC med support for UHS-II (Ultra High-Speed Class 2)
 • FUJIFILMs kendte filmsimuleringer fungerer både ved fotografering og videooptagelse
 • Wi-Fi til trådløs billedoverførelse og Bluetooth for konstant opkobling til telefon/tablet. Muligt at fjernbetjene kameraet med appen FUJIFILM Camera Remote

Detaljeret beskrivelse:

Med helt nyudviklet, stacked billedsensor (X-Trans CMOS 5 HS) er X-H2S, sammenlignet med tidligere generationers kameraer fra FUJIFILM, nu fire gange hurtigere i læsehastighed og kombineret med den nye processor X-processor 5, er billeder taget i serier med hele 40 billeder i sekundet uden ”blackout” nu muligt, og X-H2S har nu også dramatisk forbedret motivgenkendelse og autofokus tracking, samt videooptagelse internt i 4:2:2 10-bit 6,2K/30P og 4K/120P med Apple ProRes-codec.

Det robuste hus i magnesium er desuden udstyret med en fem-akset billedstabilisering der kompenserer med op til imponerende hele 7 stop længere lukketid og kameraet er nu, ud over en SD-kortplads (UHSD II), også udstyret med plads til et CFexpress type B kort, uundværlig når det skal gå rigtigt stærkt, yderligere kan man med det nye vertikalgreb FT-XH (købes separat) benytte indbygget Wi-Fi eller Ethernet til at overføre billeder i realtid da dette understøtter overføring til FTP- servere.

Det nye FUJIFILM X-H2S er udstyret med en baggrundsbelyst stacked 26,16 MP (X-Trans CMOS 5 HS) billedsensor med ekstrem hurtig læsehastighed der giver blackout fri serie af billeder med op til 40 billeder i sekundet med autofokus tracking. Sensoren i X-H2S læser via sine face detekterende pixels 3 gange hurtigere end tidligere modeller og helt uafhængigt af billedvisningen for maksimal læsehastighed. Dette gør det muligt at have ekstremt hurtig og helt præcis fokusering med autofokus tracking og i burst-mode at kunne fotografere de hurtigste og mest krævende motiver som i f.eks. sport eller vilde dyr, insekter og fugle.

Den nye processor X-processor 5 har dobbelt så hurtig kalkuleringshastighed mod nuværende modeller, og er nu udstyret med seneste teknologi indenfor motivgenkendelse med kameraets autofokus, ved at være udstyret med deep learning AI-teknologi der fanger og sporer dine motiver på helt imponerende vis. Kameraet finder og sporer, ikke bare ansigt og øjne automatisk på personer, men nu også på ansigt og øjne på dyr, fugle, eller genkender biler, cykler, MC, fly og tog. Netop fokus tracking af øjne og ansigt er markant forbedret, og distraheres hverken af briller eller mundbind.

Den nye processor leverer også forbedret opløsning ved lave ISO-indstillinger, mindre støj ved høje ISO-indstillinger, og den øgede indbyggede memory-kapacitet gør at kameraet nu kan lagre markant flere billeder kontinuerligt med imponerende over 1000 billeder ved enten 30fps i JPEG eller 20fps i RAW.

Kameraets hurtige stacked sensor og nye processor giver enorm fleksibilitet, overskud og ekstrem høj performance når kameraet også skal benyttes til video, hvilket gør X-H2S til et særdeles attraktivt kamera valg for video-creators der søger en kompakt løsning med et stort anvendelsesområde og muligheder. FUJIFILM X-H2S kan internt optage i 4:2:2 10-bit video i 6,2K/30P og 4K/120P understøttet af en lang række af forskellige codec´s inklusive Apple ProRes 422HQ. Apple ProRes leverer en usædvanlig høj billedkvalitet med høj komprimering og nedsætter belastningen på computeren ved redigering hvilket gør ens workflow enklere og mere effektivt. Ved optagelse med ProRes understøtter X-H2S også proxy-recording som ProRes 422 Proxy. En anden ny feature er color-grading profil F-log2 med et dynamisk omfang på op til hele 14 stop. Via kameraets HDMI (fuld størrelse stik) kan man sende ProRes RAW ud af kameraet samt Blackmagic Raw til en ekstern recorder.

X-processor 5 har, modsat tidligere, et lavere strømforbrug og i kombination med kameraets varmeafledende struktur forlænges den maksimale optagetid op til hele 240 minutter i 4K/60P. Ved optagelser under højere temperaturforhold end normalt kan man tilkøbe en køleblæser ”FAN-001” til hurtig og utroligt enkel montering bag på kameraet, helt uden brug af kabler. Fuldstændig som når man tager billeder, kan man også ved videooptagelser udnytte kameraets nye autofokussystem med motivgenkendelse og imponerende autofokus tracking af hurtige motiver.

Kameraets elektroniske søger har nu en opløsning på hele 5,75 MP, stor forstørrelsesgrad (0,8) og en opdateringshastighed på 120fps, væsentlig forbedret view i søgeren og mindre distortion når man bevæger og flytter øjnene foran/i/ved søgeren. X-H2S har en nyudviklet fem-akset billedstabilisering (IBIS) der kompenserer med op til hele 7 stop længere lukkertid, hvilket giver bedre forudsætninger for, ved for eksempel videooptagelser og fotografering, at optage under svage lysforhold. Kameraet lukker er også forbedret markant og klarer nu op til 500.000 eksponeringer

Kamerahuset har en særdeles robust konstruktion, robust vejrforsegling og udstyret med et stort greb der gør det lettere at balancere selv de største objektiver til systemet. Kameraet har eksakt som sin forgænger X-H1 et praktisk top info-display der fungerer perfekt under alle typer af lysforhold, og kan individuelt tilpasses til at vise de informationer man helst ønsker, i henholdsvis still eller video indstilling. X-H2S har en dreje og vinklingsbar 3 tommer LCD-skærm i 1,62 MP opløsning. Mange af kameraet knapper og hjul er forbedret, blevet større og lavet i materialer for bedre taktil følelse og fingergenkendelse. X-H2S har hele 7 programmerbare indstillingsmuligheder (C1-C7) der individuelt, og som ønsket, kan indstilles til individuelle still eller video funktioner, eller et miks af begge for bedste og hurtigste workflow. X-H2S har dobbelt memory kortplads, en til CFexpress type B og en til SD-kort (UHS II). For at udnytte kameraet maksimale potentiale og hastighed ved seriebilleder og videooptagelser anbefales det at benytte CFexpress type B.

Model/varenr.: 16756883