XF 50mmF1.0 R WR med autofokus, er det mest lysstærke objektiv FUJIFILM nogensinde har konstrueret og med en diameter på 77mm leverer det en helt uovertruffen opløsning.

Fujinon XF 50mm f/1.0 R WR

12.495,00  m/Moms
( 9.996,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Kun få stk. tilbage

FUJINON XF50mmF1.0 R WR er verdens første objektiv med blænde F1.0 og autofokus, tilpasset spejlløse kameraer. Med en maksimal blænde på F1.0 er det nu muligt at tage knivskarpe billeder med en utrolig smuk bokeh (baggrundssløring).

Objektivet er det 35. i FUJIFILMs objektivserie til X-serien og leverer højeste opløsning med den lækreste farvegengivelse.

Med 9 rundede blændeblade skabes der en helt unik baggrundssløring der separerer dit motiv fra forgrund til baggrund med en unik tredimensionel effekt. Det er ikke kun egenskaben af at kunne levere fantastiske portrætter der gør dette objektiv unik, for det egner sig også på bedste vis til street fotografering og kan levere den lækreste sløring af bevægelser i baggrunden af dit motiv. DC motoren i objektivet gør autofokus hurtigt, sikkert og præcist ved største blænde F1.0 og da en sådan blænde giver en ekstrem lille dybdeskarphed er funktionen øje/ansigts-autofokus et fantastisk anvendeligt værktøj til af tage det perfekte billede ved portrætfotografering. 

 

FUJINON XF50mmF1.0 R WR har 8 gange mere præcis fokusring end noget andet objektiv i XF-serien med sin rotation på 120 grader, noget der er super anvendeligt ved video og filmoptagelser eller når helt præcis manuel fokusering er påkrævet. Sammen med FUJIFILM X-T4 eller X-Pro3 er det nu muligt at have autofokus helt ned til -7 EV ved hjælp af billedesensorens hurtigtberegnende fasedetekterende AF-pixels og blænde F1.0 samt den kraftfulde DC motor i objektivet. FUJINON XF50mmF1.0 R WR har 12 glaselementer i 9 grupper med et sfærisk linseelement og 2 ED-linseelementer for effektivt at reducere forekomsten af sfærisk samt kromatisk aberration. Objektivet er vejrforseglet 11 steder og tåler støv, fugt og skidt samt lave temperaturer.

 

Specifikationer:

·  Brændvidde: 50mm (modsvarer 76 mm i 35 mm format)

·  Maksimal blænde: f/1.0

·  Mindste blænde: f/16

·  Filterdiameter: 77 mm

·  Nærgrænse: 70 cm

·  Maksimal forstørrelse: 0.08x

·  Antal blændelameller: 9

·  Længde: 103,5 mm

·  Diameter: 87 mm

·  Vægt: 845 gram

Model/varenr.: 16664339