Få det hele med

Højflyvende fugle. Kunstflyvning, der fylder skærmen ud. COOLPIX P950 bridge-kameraet har en utrolig optisk zoom på 83x (svarende til 2.000 mm) i et robust kamerahus. Uanset om du er til flyveopvisning eller på safari, så giver denne superzoom dig mulighed for at komme helt tæt på, så du kan komme hjem med enestående billeder og 4K-videoer.

Fra: Nikon

Nikon Coolpix P950

6.985,00  m/Moms
( 5.588,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Med en brændvidde på 24-2.000 mm fører denne COOLPIX-superzoom dig lige ind i hjertet af hvert eneste motiv. Brug vidvinkel for at vise intensiteten af et tordenvejr med lyn over havet. Zoom ind for at tage skarpt fokuserede billeder af dyreliv i det fjerne. 166x Dynamic Fine Zoom udvider digitalt den øvre zoomgrænse til utrolige 4.000 mm.¹

 

Billeder, der imponerer

Du får fantastiske resultater fra solopgang til solnedgang takket være den bagbelyste CMOS-sensor og det lysstærke NIKKOR-objektiv med en stor maksimumblænde på f/2,8. Nikons EXPEED-billedbehandlingsenhed og Super ED-glas reducerer forvrængning ved høj zoom. Du er klar til at gribe enhver mulighed – uanset om du zoomer ind på et fly, der krænger i luften, eller optager en video af det sky dyreliv.

ET VINDUE MOD VERDEN

Den store elektroniske OLED-søger på 1 cm med 2.359.000 punkter giver et klart billede. En øjesensor skifter automatisk fra skærm- til søgeroptagelse, når du løfter kameraet til dit ansigt.

UDFORSK ALLE VINKLER

Komponer utrolige optagelser med den lyse 8,1 cm LCD-skærm med 921.000 punkter, som kan vippes og drejes i næsten alle retninger. Det er nemt at komponere billeder, når du holder kameraet højt eller lavt.

TAG RAW-BILLEDER

Rediger med filer i høj kvalitet. COOLPIX P950 understøtter billeder i RAW-format (NRW), så du kan gemme ukomprimerede billedfiler og eksportere dem til dit foretrukne efterbehandlings-/redigeringsprogram.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Model/varenr.: VQA100EA