Den nye FUJIFILM X100VI bliver sjette generation i X100-serien og har en helt ny billedsensor på hele 40.2MP, samt X-Processor 5 der tilsammen sikrer den bedste billedkvalitet og hurtigste autofokus nogensinde i X100-seriens historie. Kameraet bliver desuden det første i serien med en integreret 5 akset billedstabilisering (IBIS), med hele 6 stops billedstabilisering, uden at kameraet er vokset i størrelse. X100VI kombinerer et unikt design og handling med imponerende funktioner og billedkvalitet. Sammen med Fujifilms legendariske farvegengivelsesteknologi gør alle disse unikke features X100XI til den perfekte ledsager for både professionelle som kreative entusiaster inden for et væld af fotografiske genrer.

FUJIFILM X100VI Sølv

13.799,00  m/Moms
( 11.039,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Funktioner

 • Bagbelyst 40.2 megapixel APS-C X-Trans CMOS 5 HR-sensor uden optisk lavpass-filter
 • X-Processor 5 med dobbelt så høj databehandling sammenlignet med tidligere generation
 • Fem-akset billedstabilisering (IBIS) med op til seks stop kompensation
 • Højkvalitets vidvinkelobjektiv, FUJINON 23mm f/2 (modsvar. 35 mm) inkl. Indbygget fire stop ND-filter
 • Vejrforseglet med tilhørende adapterring og beskyttelsesfilter påmonteret
 • Motivgenkendelse med Deep learning AI-teknik som finder og tracker dine motiver
 • Seriebilleder med 11 billeder/s med mekanisk lukker. Op til 20 billeder/s med elektronisk lukker.
 • Gedigne og intuitive knapper og hjul, og bl.a. joystick til at styre AF-punktet
 • Vinklingsbar 3-tums LCD-touch-skærm med 1 620 000-punkters opløsning
 • Funktion til at begrænse AF-intervallet i given distance og bestemme fokus zonestørrelsen på ny og unik måde i f.eks. ratio 5x3 – 7x3 eller 7x1
 • Hybridsøer – Optisk søger med digital overlay af information kombineret med en 3 690 000-punkters opløst elektronisk søger
 • Fujifilms populære filmsimuleringer (20stk), fungerer både ved fotografering og ved videooptagelser inkl. den nyudviklede REALA ACE
 • Videooptagelse i 6K 30P og 4K 60P 4: 2: 2 10bit internt til memory-kort
 • Full-HD højhastighedsvideo (Slowmotion) op til 240p
 • Interne videoformater: H.264 og H.265 / HEVC
 • ETERNA og ETERNA Bleach Bypass - filmsimulering med Cinematisk stil
 • F-Log og F-Log2 farve-grading profiler til video
 • Mikrofonindgang (2.5 mm) og høretelefonudgang via USB-C
 • USB-opladning (USB-C)
 • Wi-Fi til trådløs billedoverføring og Bluetooth til fast opkobling, til smartphone/tablet. Muligt at fjernbetjene kameraet med appen FUJIFILM XApp

 

Høj opløsning & imponerende autofokus

Den nye baggrundsbelyste 40,2 MP-X-Trans™ sensor CMOS 5 HR og den hurtige X-Processor 5 leverer den hidtil bedste billedkvalitet nogensinde i X100 serien. Den nye billedsensor har en ny pixelstruktur der tillader en endnu større mængde lys at ramme sensoren, og muliggør en ny basis ISO-standart på ISO125. Eksponeringstiden kan nu også bedre kontrolleres og styres med større præcision, mod tidligere generationer, og øger hurtigste lukketid med hele 2,5 step fra før 1/32 000 til 1/180 000sek. (ES). Dette gør det muligt at benytte største blændeåbning ved scenarier med ekstremt skarpt lys.

Præcis som sin forgænger har X100VI et fast monteret objektiv med en brændvidde på 23mm (modsv.35mm) med en maksimal blænde på f/2 og har et indbygget ND-filter (fire stop) samt en bladlukker. Objektivet har en konstruktion bestående af to sfæriske linseelementer før højest mulige opløsning og minimal distorsion.

X100V har hele 20 stk. af Fujifilm ikoniske og utroligt populære filmsimuleringer indbygget i kameraet, og nu inklusive den nye ”REALA ACE” der leverer billeder med væld nuancerede farver. ”REALA ACE” leverer virkelighedstro farvegengivelse og stor tonalitet, hvilket passer sig godt til mange typer motiver og scenarier. Filmsimuleringerne bygger på 90 år erfaring og arv fra udviklingen af fotografisk film, og har været en stor del af X100-serien succes og popularitet gennem tiden. X100VI understøtter HEIF-billedformatet, der leverer 10-bit billedkvalitets filer, men fylder op til 30% mindre end en normal JPEG-fil, kombinerer man dette med Fujifilms anerkendte filmsimuleringer øger det muligheden for at levere billeder direkte ud af kameraet i en utroligt høj kvalitet.

X-processor 5 har dobbelt så hurtig databehandlingshastighed modsat tidligere generation og har fået helt en ny autofokusfunktion til motivgenkendelse i kameraet baseret på Deep Learning AI-teknologi der let og på imponerende vis finder og tracker ens motiver. Autofokus ikke bare automatisk tracker ansigter og øjne men også dyr, fugle, biler, cykler, fly og tog.

Imponerende stabilisering og videooptagelse i 6K

X100VI er det første kamera i X100-serien med indbygget billedstabilisering (IBIS) og det er lykkes at indbygge det med absolut minimal indflydelse på både størrelsen og vægten på kameraet. Den fem akslede billedstabilisering kompenserer med op til 6 stop længere lukketid ved at benytte sensoren i kameraet til at detektere bevægelser af kameraet, hvilket giver ideelle forhold ved håndholdte videooptagelse eller når man fotograferer under dårlige lysforhold.

X100VI har, fuldstændig som sin forgænger, en avanceret hybridsøger hvor man kan skifte mellem den optiske søger, der giver et fast billede af motivet uden delay, og den elektroniske søger, der giver bedre kontrol da den viser hvordan man eksponerer og hvilke farver man får imens man fotograferer. Den optiske søger viser også, som sin forgænger, en parrallax-korrigeret ramme i søgeren som hjælp der dækker 95% af det endelige billede man får. Hybridsøgeren benytter sig af et OLED-panel med høj opløsning (3 690 000-punkter), høj lysstyrke og kontrastrigdom for at kunne vise de mange fine detaljer man har i både dybe skygger og lyse områder af billedet man er i gang med at fotografere. Med funktionen ”Elektronisk målsøger” vises et lille ”vindue” nederst i hjørnet i den optiske søger, ved hjælp af dette vindue kan man kontrollere f.eks. eksponeringen, hvor ens fokuspunkt/område er eller vise det sidste still-billede man har taget.