Det perfekte valg til fotografering af sport, dyr og fugle, med en brændvidde på op til 914mm i 35mm-formatet.

Objektivet er bygget til at give den højest mulige skarphed og give en blød bokeh.

Forseglet mod støv og fugt og funktionsdygtig i temperaturer helt ned til -10 grader.

Fujinon XF 150-600mm f/5.6-8 LM OIS WR

17.995,00  m/Moms
( 14.396,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Objektivets konstruktion består af 24 elementer i 17 grupper, med fire super-ED'er og tre ekstra ED objektivelementer for at minimere forekomsten af ​​kromatisk aberration og give enestående detaljer fra kant til kant. HT-EBC er tilføjet som overfladebehandling på alle objektivelementer, noget der ellers kun findes i broadcast objektiver, dette for at få en høj kontrast og lav refleksion.

Under udviklingen af ​​det nye FUJINON XF 150-600mm f/5,6-8 R LM OIS WR har det været vigtigt at udvikle et langt telezoom objektiv der har en lav vægt, så det nemt kan håndteres. Resultatet er et objektiv med intern zoom, hvilket betyder, at forskydningen af ​​vægten er minimal når man zoomer, så du behøver ikke forskyde dit greb på objektiver under zoom, og med en vægt på kun 1605g.

Takket være en kraftig lineær fokusmotor køres fokus så hurtigt som 0,25 sekunder og præcist selv i den længste ende, når fokusplanet er minimalt. Med et objektiv der når 600mm, bliver det ekstra vigtigt med indbygget stabilisering i objektivet, fordi et kamera har svært ved effektivt at reducere rystelser ved så ekstreme brændvidder. FUJINON XF 150-600mm f/5,6-8 R LM OIS WR er derfor udstyret med en ny type sensor- og kontrolsystem, som er en af ​​de mest kraftfulde stabiliseringsenheder i et super-telezoom nogensinde, og i stand til at stabilisere 5 stop.

For at opnå hurtigere autofokus har objektivet funktioner til at begrænse fokusområdet og til at huske en fokusafstand. Derudover er objektivet udstyret med fire knapper foran til at låse eller aktivere fokus. Holdbarhed og robusthed er af største vigtighed, derfor er det konstrueret af magnesium, som også holder vægten nede. For at imødekomme professionelle fotografers behov er objektivet forseglet mod støv og fugt 19 steder og kan modstå temperaturer ned til -10 grader. For at holde temperaturen nede under ekstremt varme forhold er den blevet forsynet med en sølvfarvet og mat finish. Det forreste objektivelement har en vandafvisende fluorbelægning, der er mindre følsom over for pletter og nem at rengøre. En anden detalje er, at det medfølgende stativbeslag er Arca-Swiss-kompatibelt til hurtig montering på et stativ.

Specifikationer:

Objektiv type: Zoom

Brændvidde type: Tele

Objektiv mount: X (Fuji)

Kompatible mounts: X (Fuji)

Fullframe: Nej

Macro: Nej

Billedestabilisator: Ja

Autofokus: Ja

Vejrbestandig: Ja

Nærgrænse: 240 CM

Blændelameller: 9 stk.

Største blænde: 5,6-8

Mindste blænde: 22

Brændvidde: 150-600 mm

Diameter: 314.5 MM

Længde: 99 MM

Vægt: 1605 G

Filter diameter: 82 mm

Model/varenr.: 16754500