Superzoom-kamera med højtydende, stor 1-tommers sensor og lysstærk LEICA DC-objektiv, svarende til 25-400 mm på full-frame. Tager billeder i en opløsning på 20 megapixel og optager video i 4K!

PANASONIC LUMIX DMC FZ1000 II

6.485,00  m/Moms
( 5.188,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Hvis du er på udkig efter et kompromisløst bridgekamera, så undersøg Panasonic LUMIX FZ1000 II. Byder på en stor 1-tommers sensor og et lysstærkt LEICA-objektiv med 16x optisk, som får motivet til at komme tæt på med fantastisk billedkvalitet.

Vælg foto- eller videooptagelse i skarp 4K-opløsning for at indfange verden omkring dig i sin naturlige skønhed.

LEICA-objektiv – objektiv i overlegen kvalitet
LEICA DC VARIO-ELMARIT-objektivet er udviklet specielt til DMC-FZ1000 II. Det har et lysstærkt F2.8- 4.0-objektiv, som sikrer skarpe billeder i hele zoomområdet, og en betragtningsvinkel, der strækker sig fra 25 mm vidvinkel til en 16x optisk zoom på 400 mm teleobjektiv.

Mindste F-værdi er blevet yderligere forbedret og går nu ned til F11 til stillbilleder. Panasonics avancerede optiske teknologi giver også skarp fokus og smukke effekter. Dette enkelte objektiv udvider dine fotofunktioner.

Stor 1-tommers 20.1 megapixel sensor
FZ1000 II indfanger skarpe og klare billeder med minimal støj, selv når du tager billeder med ISO12800 takket være den nyinkorporerede 1-tommers MOS-sensor med høj følsomhed. På grund af sin store størrelse behandler sensoren en stor mængde lys og hjælper med at producere imponerende defokuserede billeder.

4K FOTO – sammensæt den perfekte sekvens
Forevig de magiske øjeblikke med en opløsning, der svarer til 8-megapixel fra en 4K-videooptagelse. Vælg mellem tre forskellige 4K fotofunktioner og drag nytte af den nyligt tilføjede funktion til sammensætning af sekvenser, som giver dig mulighed for at sætte billederne sammen til en enkelt sammensat JPEG. Markeringsfunktion er også tilgængelig.

Perfekt betragtningsvinkel og manuel kontrol
FZ1000 II byder på en OLED LVF (Live View Finder) med 2,36 mio. punkter, som sikrer stabil udformning og enestående udsyn selv ved en høj forstørrelse på 0.74x (svarende til 35 mm kamera) og under stærk sollys.

En vipbar touch LCD-skærm med 1,24 mio. punkter giver også mulighed for intuitiv betjening med en enkelt berøring og tre nyligt tilføjede funktionsknapper giver let adgang. Takket være de to drejeknapper på fronten og på bagsiden, kan du manuelt indstille parametre som f.eks. blænde og lukkerhastighed.

Postfokus - Optag først. Fokuser senere
Panasonics 4K-teknologi giver dig en enestående mulighed for at refokusere et billede, selv efter at det er blevet taget. Vælg det område, der er i fokus efter fotografering med PostFocus-funktionen. Den nyligt tilføjede Fokus Stacking-funktion gør det muligt at vælge flere fokuspunkter i samme billede.

Tekniske specifikationer

FarveSort
TilslutningerMicro USB, HDMI
Dimensioner (DxBxH)136 x 97 x 132
Skærmstørrelse (tommer)3
EgenskaberWi-Fi, USB-opladning, Touch Screen, Efter-fokus, GPS, Fokus Stacking, Indbygget stereomikrofon, Indbygget Flash, Bluetooth, 4K Photo
FokustypeAutofokus
BilledstabiliseringOptisk
ISO kamera80 - 25 600
Hukommelseskort typeSD
Sensor størrelse1"
Sensor typeCMOS
USB typeUSB 2.0
Vægt (g)808
Video-opløsningFull HD, 4K
Fleksibel skærmJa
Berøringsfølsom skærmJa
SøgerElektronisk
Wi-FiJa
Indbyget FlashJa
Stik til ekstern flashTilbehørssko
Serieoptagelse12
Kamera batteriDMW-BLC12E
VandtætIngen
Tilsvarende brændvidde (mm)25-400
Focal Length (mm)9.1-146
Maximum Aperture2.8-4
Warranty (year(s))2
Billedopløsning (MP)20.1
Optisk zoom16
Model/varenr.: DC-FZ10002EP