Skabt til V-logging: Med en flipskærm er selfie-optagelse legende let på ZV-E10, og du kan kontrollere framing, mens du optager. Kameraet er udstyret med en LED-lampe på fronten, som lyser under optagelse, hvilket giver en nem indikation af om man optager.

Kit m/ 16-50mm f/3.5-5.6.

Sony Alpha ZV-E10 V-Log kit m/16-50mm

6.895,00  m/Moms
( 5.516,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Sony ZV-E10's 24,2 MP billedsensor i APS-C format er designet til at producere 4K-film i høj kvalitet med mindre støj, selv når du optager i omgivelser med begrænset lys.

Til forskel for sin forganger ZV-1, er ZV-E10 bygget ud fra at skabe flere muligheder, ved at kunne vælge lige præcis det objektiv man selv ønsker, så man kan få opfyldt alle behov, lige meget om det er vidvinklet eller super-zoom. Der er mere end 60 objektiver fra Sony, der kan bruges på ZV-E10.

Soft Skin effect reducerer hudrynker og -mærker, mens du bevarer skarpheden i øjne og mund, og kan indstilles i 4 niveauer: OFF / LO / MID / HI. Hudfarver er optimeret til både film og stillbilleder, så de giver ideel hudfarve, når du bruger dit vlogging kamera til YouTube, Instagram og andre platforme. Endelig kan kameraet sættes til eksponering med ansigtsprioriteret, således ansigtet er belyst med optimal lysstyrke, selv under scener med store lys/mørke ændringer.

Forbedret lydoptagelse samt støjreduktion med 3 mikrofonkapsler, der optager krystalklar lyd ved høj densitet. Derudover leveres en vindhætte med i kassen, der reducerer vindstøj.

Ved blot at trykke på Bokeh-knappen (C1), kan du  få en sløret baggrundseffekt. Derudover indeholder kameraet Product Showcase prioritering, som gør det muligt for fokus hurtigt at skifte fra dit ansigt til et produkt. Dette er som standard tildelt C2-knappen, så de relevante indstillinger kan gentages og anvendes med et enkelt tryk for nem oprettelse af produktanmeldelsesvideoer.

Få cutting edge autofokus i dette lille vlogging kamera! Sonys Real-Time Eye-AF, som er udviklet til deres Alpha-serie, giver hurtig og præcis autofokus. Den bruger AI-baseret genkendelsesteknologi til at registrere øjenoplysninger i realtid, hvilket gør det muligt for folks øjne at blive genkendt og sporet, selv når du optager 4K-film.

 

Hvad er der i kassen:

ZV-E10 kamera

NP-FW50 batteri

Sony ALC-B1EM body dæksel

Sony AC adapter

Micro-USB kabel

Skulderrem

Vindhætte til mikrofonen

Manual